Kirurgiska ingrepp

Som med alla andra former av kirurgisk operation, ingreppen för att avlÀgsna hemorrojder innebÀr att gÄ in i operationssalen, med den risken som detta alltid medför. Man anvÀnder lokalbedövning för att bedöva omrÄdet fullstÀndigt, sen gÄr man vidare till ingreppet som tar bort det drabbade omrÄdet, vanligtvis med hjÀlp av en skalpell. Det Àr en exceptionell metod och krÀvs endast i fall av grad 3-4, dvs. för prolapsa hemorrojder och dess omgivande vÀvnad. Liksom med alla operationer, krÀvs en ÄterhÀmtningsperiod pÄ flera veckor.

NÀr det gÀller efter operationen sÄ krÀvs normalt 2 till 3 veckors smÀrtsam och besvÀrande ÄterhÀmtning. FullstÀndig lÀkning nÄs ungefÀr den 3: e veckan om ingreppet har gÄtt bra. NÀr det gÀller vissa olyckliga patienter kan smÀrtan av vissa av dessa ÄtgÀrder stÀrka sig till flera mÄnader. Dessutom kan flera komplikationer intrÀffa under ÄterhÀmtningen som ni sÀkerligen förstÄr, sÄsom infektioner, blödningar, olÀkta sÄr, sammandragning av analkanalen, anal fissur, urinretention (vilket kan krÀva ytterligare kirurgi för att faststÀlla ), anal fistel, och sÄ vidare. Dessutom garanterar dessa förfaranden inte att hemorrojderna inte kommer tillbaka igen.

SĂ„ledes, teknikerna med kirurgi som man anvĂ€nder för att ta bart eller minska storleken pĂ„ hemorrojder Ă€r 4 (fast laser talar vi om mer ingĂ„ende i sektionen ”laser”). Valet som var och en gör beror pĂ„ vilken typ av hemorrojd man lider av och vilka symptom det ger:

Hay diferentes tipos de lĂĄser

Hemorrojdectomi: Som med vilken annan kirurgi sÄ innebÀr hemorrojdectomi att man sÀtter sig i operationssalen med den risken som det alltid innebÀr. Man anvÀnder lokalbedövning för att bedöva omrÄdet fullstÀndigt, och sedan gÄr man vidare till ingreppet som tar bort det drabbade omrÄdet. Det Àr den frÀmsta operationen för avlÀgsnandet av hemorrojder, och vanligtvis anvÀnds skalpell. Det Àr en exceptionell metod och krÀvs endast i fall av grad 4, dvs. för prolapseda hemorrojder och dess omgivande vÀvnad. Liksom all verksamhet, krÀvs en ÄterhÀmtningsperiod pÄ flera veckor.

Cryoterapi eller Cryokirurgi: Detta ingrepp innebÀr en lokal nedfrysning av vÀvnaden vid hemorrojderna genom tillÀmpning av flytande kvÀve, vilket fÄr dem att avta och försvinna. Det Àr smÀrtsamt pÄ de yttre hemorrojderna och ger ihÄllande anala utslÀpp nÀr det anvÀnds pÄ inre hemorrojder sÄ idag har man istÀllet fokuserat pÄ andra metoder. Det Àr ocksÄ mycket vanligt med Äterfall.

Infraröd blodkoagulering: Med denna teknik utsÀtts den anormala vÀvnaden för exponering av infrarött ljus (en typ av strÄlning). Detta koagulerar proteinerna i vÀvnaden och avdunstar vatten frÄn cellerna vilket minskar blodflödet i den region dÀr det tillÀmpas. Det gÄr efter samma princip som ligatur med elastiska band. PÄ det behandlade omrÄdet bildas en liten ÀrrvÀvnad som förhindrar framfall och dÀrmed minskar symtomen. Man anvÀnder sÀrskild utrustning för att tillÀmpa det pÄ drabbade hemorrojder. Det Àr ofta nödvÀndigt att göra tre eller fyra pÄlÀggningar, som kan göras utanför kliniken, pÄ varje hemorrojd och sessioner kan upprepas var 3:e till 4:e vecka. Denna teknik Àr mycket anvÀndbar för behandling av patienter med hemorrojder i första och andra stadiet och som har otillrÀcklig vÀvnad för tillÀmpning av ligaturer eller vars medicinska behandling har misslyckats. Dock Àr det inte nÄgot som generellt praktiseras och blödningar kan uppstÄ som komplikationer. Man undersöker metoden för att anvÀnda för att förhindra rektalcancer hos vissa patienter med HIV.

Laser: Under de senaste femton Ären har spridningen av laser inom medicin gÄtt framÄt. Men det Àr fortfarande en kontroversiell metod nÀr det gÀller lönsamheten, eftersom den ursprungliga investeringen Àr mycket dyr och krÀver professionella kvalifikationer, generellt ger kirurgisk laser en större precision och renlighet eftersom det möjliggör för kirurgen att göra mycket ytliga snitt -upp till 50 gÄnger grundare vilket minimaliserar skadan pÄ omgivande vÀvnader, vilket ger en mindre kirurgi med mindre blödningar och bÀttre ÄterhÀmtning och i allmÀnhet mindre smÀrtsam.

SÄ vi pÄ Behandlinghemorrojder.com, med en kartlÀggning av vad som anförts, Àr övertygade om att det för nÀrvarande lÀmpligaste förfaringssÀttet av alla för att behandla hemorrojder, Àr de behandlingar som Àr baserade pÄ 100% naturliga ingredienser. De produkter som bestÄr av denna bas Àr behandlingar av högsta kvalitet i bÄde dess sammansÀttning och dess fantastiska resultat, och inte minst Àr det en stor möjlighet att inte bara behandla hemorrojder, utan ocksÄ förhindra dem. De har en mycket bra relation mellan pris och kvalitet, de Àr ekonomiska, mycket lÀtta och bekvÀma att anvÀnda (frÄn ditt eget hem) och har en hög verkningsgrad. Det Àr av denna anledning som vi pÄ Behandlinghemorrojder.com rekommenderar dessa behandlingar med total tillit, eftersom vi Àr övertygade om att det Àr rÀtt val innan man försöker med nÄgon annan mer aggressiv ÄtgÀrd som krÀver lÄng och komplicerad ÄterhÀmtning, sÄsom kirurgiska ingrepp.

ï»ż
Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden