FAQS

Vad Àr hemorrojder?

Hemorrojder Àr svullna eller utvidgade vener i den anala eller rektala omrÄdet. En samling av dessa vener finner man inuti analen (interna hemorrojder) och en del under den huden som sitter runt anus (externa hemorrojder).


Vad Àr det som framkallar dem?

Hemorrojder uppstÄr som en konsekvens av ett ökat tryck pÄ venerna runt anus eller rektum. Det finns flera orsaker som kan skapa dem men det vanligaste Àr: upprepad kraftanstrÀngning under avföringsprocessen, graviditet, arv, Älder, kronisk förstoppning eller diarré.


Hur uppstÄr de?

NĂ€stan alla har hemorrojder nĂ„gon gĂ„ng under livet, men vissa saker gör att det Ă€r mer troligt att de uppstĂ„r. Personer vars förĂ€ldrar hade det ligger mer i riskzonen. Kvinnor som Ă€r gravida brukar vanligtvis fĂ„ dem som konsekvens av den vikt det innebĂ€r att bĂ€ra runt pĂ„ barnet och Ă€ven den anstrĂ€ngning förlossningen innebĂ€r. Övervik, kraftanstrĂ€ngningen vid avföringsprocessen – förstoppning i mĂ„nga fall-, vara sittande under en lĂ€ngre period eller bĂ€ra runt pĂ„ tunga föremĂ„l kan göra att det förvĂ€rras.


Vilka Àr symptomen?

Symptomen av hemorrojder, bÄde interna som externa, innefattar:

  • SmĂ€rta efter avföringsprocessen
  • Rött och klart blod pĂ„ toalettpappret eller in sjĂ€lva toaletten
  • KlĂ„da och svidande kĂ€nsla runt anus eller i analen
  • Uppkomst av hĂ„rda bultar runt anus

*Det Àr rekommenderat att konsultera en lÀkare om man har haft nÄgra av dessa symptom.


Vilka typer av behandlingar finns det?

RÀckvidden av de olika möjligheterna som marknaden erbjuder idag Àr allt frÄn innovativa och framgÄngsrika naturprodukter, vilka Àr de senaste med att gÄ med i listan men med en hög acceptans bland konsumenter pÄ grund av dess stora effektivitet, bÄde för att behandla symtom av hemorrojder och att förhindra att de uppkommer, till traditionell kirurgi (som grupperas i laser), och de traditionella medicinerna.


Vad innebÀr kirurgiska ingrepp?

Som med alla former av kirurgi, innebÀr kirurgi mot hemorrojder att sÀtta sig i operationssalen, med den risk som det alltid medför. Man anvÀnder lokalbedövning för att bedöva omrÄdet fullstÀndigt, för att dÀrefter gÄ vidare till ingreppet som tar bort det drabbade omrÄdet. Det Àr den frÀmsta ÄtgÀrden för avlÀgsnande av hemorrojder och uppnÄs vanligtvis med hjÀlp av en skalpell. Det Àr en extrem metod och krÀvs endast i fall av grad 4, dvs. för prolapsa hemorrojder och dess omgivande vÀvnad. Liksom med alla operationer, krÀvs en ÄterhÀmtningsperiod pÄ flera veckor.


Och laser?

Borttagning med laser kirurgi (eller IR) anvÀnds normalt för de hemorrojder som inte syns, dvs. de interna, och innebÀr att stoppa blodflödet genom att brÀnna venerna som för blodet via en speciell anordning.


Hur Àr och hur lÀnge varar ÄterhÀmtningen frÄn dessa behandlingar?

Det normala Àr 2 till 3 veckors smÀrtsam och besvÀrande ÄterhÀmtning. FullstÀndig lÀkning nÄr man ungefÀr den 3: e veckan om insatsen har gÄtt bra. NÀr det gÀller vissa olycksdrabbade patienter kan smÀrtan av kirurgi mot hemorrojder vara under mÄnader. Dessutom kan flera komplikationer uppstÄ efter kirurgiska ingrepp som man inte bör bortse frÄn, sÄsom infektioner, blödningar, olÀkta sÄr, sammandragning av analkanalen, anal fissur, urinretention (vilket kan krÀva ytterligare kirurgi för att ÄterstÀlla) , anal fistel, och sÄ vidare. Dessutom garanterar dessa förfaranden inte att hemorrojderna inte utvecklas igen.


Fungerar verkligen naturliga produkter?

Givetvis gör dem det. Effektiviteten med dessa produkter beror till stor del pÄ kvaliteten pÄ dess ingredienser, 100% naturliga vÀxtextrakt utvecklade och sammansatta speciellt för att förebygga och lindra hemorrojder.

Om du vill lÀsa mer om egenskaperna hos de bÀsta naturliga produkterna klicka hÀr


Hur fungerar de?

PÄ ett mycket enkelt sÀtt. Dessa metoder bestÄr av piller eller salva. Pillerna Àr till för att förebygga dess uppkomst och salvan för att minska inflammationen och lindra bÄde klÄda och smÀrta.


Är dess anvĂ€ndning sĂ€ker?

Dess sÀkerhet Àr bortom all tvivel. SammansÀttningen av dessa produkter Àr utvecklade helt frÄn örtextrakt med terapeutiska egenskaper och alla ingredienser Àr 100% naturliga och sÀkra, sÄ de utgör ingen fara för hÀlsan.


Vad Àr fördelarna med dessa produkter?

  • Förebygga uppkomsten av hemorrojder
  • Minska inflammationen och lindra smĂ€rtan
  • Ta bort blödningar frĂ„n hemorrojderna
  • Förhindra rubbningar i det endokrina systemet
  • FörbĂ€ttra livskvaliteten

Hur lÄng tid tar det innan man uppnÄr det första resultatet?

LÀkningsprocessen varierar beroende pÄ omstÀndigheterna för varje person, men i fallet med salvan kÀnner de flesta mÀnniskor av en omedelbar lÀttnad. NÀr det gÀller pillerna, förbÀttras situationer efter hand genom anvÀndningen av produkten under en kort tid. Hur som helst, dessa produkter Àr mycket effektiva nÀr instruktionerna följs och det ger nÀstan alltid bra resultat inom nÄgra dagar.


Fungerar dessa produkter lika bra pÄ externa som interna hemorrojder?

Ja. Pillerna Àr till för att förebygga interna hemorrojders uppkomst , medan salvan tar bort blödningarna och inflammationerna pÄ de externa.


Har dessa produkter nÄgra bieffekter?

Dessa produkter Àr 100% naturliga och helt sÀkra, dÀrför pÄverkar de inte andra mediciner eller provocerar fram nÄgon bieffekt som kan verka skadligt pÄ din hÀlsa. Det enda som du bör tÀnka pÄ Àr att du inte Àr allergisk mot nÄgon av ingredienserna i dess sammansÀttning. Om det skulle vara sÄ bör du kontakta en lÀkare eller specialist innan du anvÀnder dem.


Är det nödvĂ€ndigt med ett lĂ€karrecept för att fĂ„ tag i dessa produkter?

NEJ. Dessa produkter bestĂ„r endast av 100% naturliga ört- ingredienser, dĂ€rför Ă€r de INTE NÅGON MEDICIN och det Ă€r inte nödvĂ€ndigt med lĂ€karrecept för att fĂ„ tag i dem.


Kan man kombinera dem med andra mediciner?

AngÄende det Àr det alltid bÀst att rÄdfrÄga en lÀkare eftersom varje produkt har dess unika sammansÀttning och varje person har sina egna egenskaper.


Vilken Àr doseringen av pillerna?

Samma som med vilka vanliga piller som helst. Det normala Àr 1 eller 2 om dagen för att nÄ optimala resultat, tillsammans med vatten helst efter mÄltid.


Hur appliceras salvan?

Det första man bör göra Àr att försiktigt rengöra det drabbade omrÄdet med ljummet vatten och sedan torka det. Sedan sÄ applicerar man en viss mÀngd salva (varje produkt anger en specifik mÀngd) pÄ den yttre delen av det drabbade omrÄdet. Det lÀmpligt att tvÀtta hÀnderna ordenligt bÄde innan och efter varje applicering. Varaktigheten av salvan beror pÄ det dagliga bruket hos varje person.


Kan min livsstil pÄverka resultatet av dessa produkter?

Livsstilen som alla personer har pÄverkar alla aspekter i livet, och Àven sÄklart uppkomsten av hemorrojder. Det Àr uppenbart att om man lever ett ordnat och sunt liv, utan överdrifter och med balanserade vanor, sÄ Àr det bÀttre för hÀlsan generellt och för att förebygga uppkomsten av denna Äkomma i synnerhet.


MÄste man vara myndig för att anvÀnda dessa produkter?

Ja. Du mÄste vara myndig för att införskaffa och anvÀnda dessa produkter.

ï»ż
Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden