FAQS

Fungerar verkligen naturliga produkter?

Givetvis gör dem det. Effektiviteten med dessa produkter beror till stor del pÄ kvaliteten pÄ dess ingredienser, 100% naturliga vÀxtextrakt utvecklade och sammansatta speciellt för att förebygga och lindra hemorrojder.
Om du vill veta mer om egenskaperna hos de bÀsta naturliga produkterna klicka hÀr.


Hur fungerar de?

PÄ ett mycket enkelt sÀtt. Dessa metoder bestÄr av piller eller salva. Pillerna Àr till för att förebygga dess uppkomst och salvan för att minska inflammationen och lindra bÄde klÄda och smÀrta.


Är dess anvĂ€ndning sĂ€ker?

Dess sÀkerhet Àr bortom all tvivel. SammansÀttningen av dessa produkter Àr utvecklade helt frÄn örtextrakt med terapeutiska egenskaper och alla ingredienser Àr 100% naturliga och sÀkra, sÄ de utgör ingen fara för hÀlsan.


Vad Àr fördelarna med dessa produkter?

  • Förebygga uppkomsten av hemorrojder
  • Minska inflammationen och lindra smĂ€rtan
  • Ta bort blödningar frĂ„n hemorrojderna
  • Förhindra rubbningar i det endokrina systemet
  • FörbĂ€ttra livskvaliteten

Hur lÄng tid tar det innan man uppnÄr det första resultatet?

LÀkningsprocessen varierar beroende pÄ omstÀndigheterna för varje person, men i fallet med salvan kÀnner de flesta mÀnniskor av en omedelbar lÀttnad. NÀr det gÀller pillerna, förbÀttras situationer efter hand genom anvÀndningen av produkten under en kort tid. Hur som helst, dessa produkter Àr mycket effektiva nÀr instruktionerna följs och det ger nÀstan alltid bra resultat inom nÄgra dagar.


Fungerar dessa produkter lika bra pÄ externa som interna hemorrojder?

Ja. Pillerna Àr till för att förebygga interna hemorrojders uppkomst , medan salvan tar bort blödningarna och inflammationerna pÄ de externa.


Har dessa produkter nÄgra bieffekter?

Dessa produkter Àr 100% naturliga och helt sÀkra, dÀrför pÄverkar de inte andra mediciner eller provocerar fram nÄgon bieffekt som kan verka skadligt pÄ din hÀlsa. Det enda som du bör tÀnka pÄ Àr att du inte Àr allergisk mot nÄgon av ingredienserna i dess sammansÀttning. Om det skulle vara sÄ bör du kontakta en lÀkare eller specialist innan du anvÀnder dem.


Är det nödvĂ€ndigt med ett lĂ€karrecept för att fĂ„ tag i dessa produkter?

NEJ. Dessa produkter bestĂ„r endast av 100% naturliga ört- ingredienser, dĂ€rför Ă€r de INTE NÅGON MEDICIN och det Ă€r inte nödvĂ€ndigt med lĂ€karrecept för att fĂ„ tag i dem.


Kan man kombinera dem med andra mediciner?

AngÄende det Àr det alltid bÀst att rÄdfrÄga en lÀkare eftersom varje produkt har dess unika sammansÀttning och varje person har sina egna egenskaper.


Vilken Àr doseringen av pillerna?

Samma som med vilka vanliga piller som helst. Det normala Àr 1 eller 2 om dagen för att nÄ optimala resultat, tillsammans med vatten helst efter mÄltid.


Hur appliceras salvan?

Det första man bör göra Àr att försiktigt rengöra det drabbade omrÄdet med ljummet vatten och sedan torka det. Sedan sÄ applicerar man en viss mÀngd salva (varje produkt anger en specifik mÀngd) pÄ den yttre delen av det drabbade omrÄdet. Det lÀmpligt att tvÀtta hÀnderna ordenligt bÄde innan och efter varje applicering. Varaktigheten av salvan beror pÄ det dagliga bruket hos varje person.


Kan min livsstil pÄverka resultatet av dessa produkter?

Livsstilen som alla personer har pÄverkar alla aspekter i livet, och Àven sÄklart uppkomsten av hemorrojder. Det Àr uppenbart att om man lever ett ordnat och sunt liv, utan överdrifter och med balanserade vanor, sÄ Àr det bÀttre för hÀlsan generellt och för att förebygga uppkomsten av denna Äkomma i synnerhet.


MÄste man vara myndig för att anvÀnda dessa produkter?

Ja. Du mÄste vara myndig för att införskaffa och anvÀnda dessa produkter.

ï»ż
Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden